TARIEVEN

WAT KOST HET?
De onderstaande tarieven gelden vanaf 1 juli 2017 (wijzigingen voorbehouden). De tarieven worden berekend op basis van een behandeling van 55 minuten en zijn afhankelijk van het bruto jaarinkomen.*

Tariefsoort Inkomen Tarief Individuele Behandeling Tarief Relatietherapie
Minimumtarief tot 32.000 per jaar € 85 € 95
Middentarief Tussen 32.000 en 48.000 per jaar € 95 € 110
Maximumtarief boven 48.000 per jaar € 105 € 120

De tarieven zijn gelijk voor “face to face”-, Skype- en e-mail-sessies. De tarieven zijn exclusief de gesprekskosten of eventueel “aan huis bezoek”. Kosten voor huisbezoek bedragen € 10 per kwartier reistijd. De schaal van het tarief wordt bepaald door overlegging van (een kopie van) een recente belastingaangifte van jouw huishouden (dit zijn alle verdienenden samen). Indien je je belastbaar inkomen niet kenbaar wilt maken, dan geldt een tarief van € 88 per uur. Een betalingsregeling is mogelijk.

VOOR BEDRIJVEN EN INSTELLINGEN

Voor coachingsgesprekken in het kader van professionele ontwikkeling die betaald worden door een bedrijf of instelling gelden de volgende tarieven inclusief BTW (met ingang van 1 april 2016):

Tariefsoort Individuele coaching Coaching in groepsverband
Zakelijk tarief € 150 € 185

* De opleiding die ik heb gevolgd leidt tot registratie als gezondheidspsycholoog. Ik ben niet geregistreerd doordat ik niet het juiste aantal werkuren kon maken vanwege een periode van chronisch ziek zijn. Hierdoor worden mijn behandelingen niet vergoed door zorginstellingen.